recommended

Coquille

Voorgerechten

doperwt/ paling/ beurre blanc/ erwtenscheuten

5.0

9 ratings

Excellent

Good

Average

Below average

Poor

Reviews (9)

Old / new

timo bosma

Aug 22, 2024

Rick van der Wurff

Fantastische visgerechten, shared dining of traditioneel beide mogelijk. Van oesters tot paling tot zeewolf, goede smaak en mooi geserveerd. Bediening legt goed uit en is zeer attent.

May 24, 2024

J Priem

Snelle en vooral vlotte service, voelde absoluut niet gehaast. Leuke sfeer en goed eten, wijnen worden rijkelijk geschonken in erg fijn glaswerk. Top avond gehad!

Jun 03, 2024

T MS

Ik heb nu een paar keer bij Fishbar Monk gegeten en had een algeheel plezierige culinaire ervaring. Dit visrestaurant blinkt uit in het leveren van verse, heerlijke gerechten die een genot zijn voor de smaakpapillen. Het menu biedt een verscheidenheid aan visgerechten, elk bereid met grote vaardigheid en aandacht voor detail. De presentatie was adembenemend. Hoewel het eten uitzonderlijk was, vond ik sommige gerechten aan de kleine kant en een beetje prijzig voor de portiegroottes. De sfeer was nogal luidruchtig en het restaurant bruiste van de activiteit. Soms was het moeilijk om een ​​gesprek te voeren. Ondanks dit kleine nadeel maakte de kwaliteit van het eten het zeker een bezoek waard. Het personeel was attent, deskundig en enthousiast om ervoor te zorgen dat elke gast een onvergetelijke eetervaring had. Ze waren meer dan blij om aanbevelingen te doen en eventuele vragen over het menu te beantwoorden. Kortom, Fishbar Monk is een heerlijke plek voor liefhebbers van zeevruchten. De luidruchtige sfeer en kleinere, duurdere gerechten zijn kleine prijzen voor het uitstekende eten en de service. Ik zou dit restaurant aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een kwaliteitsvolle eetervaring met zeevruchten in NL. Ik zal zeker terugkeren.

Jun 06, 2024

Linsey Komen

Jun 28, 2024